ADAUGA UN TRUCK

Yep! - it's funlicious

Oras: Cluj-Napoca

Descriere

We are Young Energized People and we bring you fresh goodies for the spirit!

„Yep! it’s funlicious este un concept inedit de street-food, care îmbină pasiunea noastră pentru preparate delicioase și distracția. 

Suntem tineri, energici, mereu cu chef de muncă și atenti la detalii. De ce? Pentru că pregatim zilnic clătite, sandwich-uri, fresh-uri și toast-uri în două rulote colorate din Cluj-Napoca. Iar pentru că nouă ne place așa de mult ceea ce facem, am transmis aceasta energie și celor din jur, astfel că, din 2014 de când am pornit la drum, am reușit să atragem în jurul nostru clienți care ne împărtășesc câteva din valorile care ne animă și anume: dedicare, sănătate și bucurie, clienți care se bucură zilnic de experiențele trăite împreună.

La Yep! preparăm clătitele, sandwich-urile sau fresh-urile pe loc, în fața ta, în timp ce tu te bucuri de mireasma ingredientelor, de culorile fructelor sau de sucul lor proaspăt stors. Explozia de gust și culoare inclusă în fiecare preparat, experiența autentică a unui moment de răgaz în care uiți de orice grijă, vrem să ajungă cât mai aproape de tine ca un adevărat street food, with no strings attached. Crede-ne pe cuvânt, nu ai cum sa nu te lingi pe degete după o clătita cu Nutella preparată de noi sau după un fresh de portocale cu lămâie și ghimbir. Așadar, să nu mai lungim vorba, ne găsești în Cluj-Napoca, pe Aleea Stadionului nr.1 sau în Piața Cipariu nr.9. Oferim zâmbete și clătite. Vino să ne cunoaștem!”

Specific

Specific Culinar: An infiintare: Numar de truckuri:
Clătite, fresh-uri 2014 2
Articol favorit

Produs vedeta

Clătită Oreo Dream
single room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room

alte trucks

Birria

București

Drunken Squid

București

Bistro Del Puerto

București

Miss Baker

Constanța