ADAUGA UN TRUCK

WingsOnWheels - Bunatati Americane

Oras: Alba Iulia

Descriere

WingOnWheels-BunatatiAmericane este un food truck dedicate in mod exclusive meniurilor americane de aripioare de pui. Avem peste 50 de retete de aripioare de pui, dintre care am inceput cu 3 cele mai gustate de focus grupurile din Romania testate in perioada Februarie-Aprilie 2018.

BUFFALO WINGS –  “Aripioarele de New York”:  pentru cei îndrăgostiți de gustul picant al unui meniu exclusivist. Gustul final este o adevărată explozie de savoare, sosul preparat pe loc pentru aceste aripioare te lasă să simți mai întâi gustul perfect al unor aripioare crocante, îmbăiate într-un sos perfect în care smântâna și usturoiul sunt actori principali, pentru ca la final să simțiți parfumul plin de tărie al unui produs secret și incitant!

HONEY – BBQ WINGS – TEXAS STYLE: pentru cei îndrăgostiți de un gust dulce-afumat, savuros și plin al unui produs unic din bucătăria americană. Chuar si asa, mierea de salcâm produsă în România în zonele de munte, combinată cu o rețetă secretă al unui sos ce amintește de grătarele texane de altădată, fac o experiență de neuitat. Iar când aripioarele texane se combină cu bețișoarele de apio într-un sos roze obținut natural 100% fără aditivi și coloranți, totul devine un adevărat roller coaster pe papilele noastre gustative!

GARLIC-PARMESAN WINGS – CHICAGO STYLE: pentru absolut toți cei îndrăgostiți de ideea de a încerca mereu ceva unic!!!

După patru ani petrecuți aproape numai în Chicago, nu se putea să nu pregătim încă de la debut cele mai iubite aripioare de pui din statul Illinois – un gust ce ne va urmări toată viața. Poate suntem subiectivi, poate suntem doar îndrăgostiți, poate avem și cele mai frumoase amintiri, cert este că  nimic nu se poate compara cu acest meniu absolut exuberant. Bogăția de savoare a unor aripioare bogate crocante, înmuiate într-o combinație de perfecțiune aproape farmacologică de unt, parmezan, usturoi și un ingredient surpriză (si surpriză fiind rămâne și secret), toate îmbogățite de bețișoare vegetale “topite” după sosul nostru pe bază de brânză cu mucegai albastru vă vor face să uitați că sunteți încă în România și nu în Chicago...

“Wings on wheels – bunătăți americane” este un nou brand si concept adus in Romania de  patru tineri (2 familii) care s-au cunoscut si au legat o stransa prietenie peste ani in Statale Unite ale Americii. Astfel, Andreia si Vlad Filip (Teius, Jud.Alba), împreună cu Loredana si Florin Soare (Oiejdea, Jud.Alba) sunt principalii acționari si susținători ai acestui nou vis american trăit și dezvoltat însă pe tărâm românesc.

Cu o experienta bogata in bucataria americana, iubitori de noi retete si plini de entuziasm, noi cei din echipa Wings On Wheels ne propunem să gustăm realmente Visul american si aici in Romania, propunând tuturor clienților noștri o serie de experiente culinare unice.

Ce promitem?

In primul rand va promitem sa fiti respectați asa cum merita fiecare client care plateste pentru un serviciu. Promitem sa va intampinam mereu cu zambetul pe buze, deschisi spre a va impartasi din experientele noastre traite dincolo de ocean, dar sa si legam prietenii frumoase cu oricine isi doreste sa ne cunoasca.

Promitem de asemenea sa respectam cultura si mentalitatea americana in cele mai importante detalii. Ce inseamna acest lucru:

-        niciun produs finit nu este vandut a doua zi! Adica,da, ati inteles perfect: TOTUL ESTE 100% PROASPĂT!

-        Materia prima folosita in prepararea rețetelor va proveni numai din medii care respecta cu strictețe normele de igiena si curatenie!

-        PREMII: ce riscați daca veti veni la food trucku-ul Wings on Wheels? In primul rand sa fiti tratat civilizat, sa fiti respectat si premiat!!! In fiecare zi la restaurantul nostru ambulant se vor imparti premii pe baza a mai multe criterii: fiecare client cu numarul 100 (sau multiplu de genul 200,300 etc), tombola prin tragere la sorti si alte surprize vor primi GRATUIT un suvenir adus special pt dvs din Statele Unite ale Americii

-        COPIII SUNT SPECIALI: fiecare copil al tarii noastre este unul special. In toti anii petrecuti in America am inteles foarte multe lectii, iar una dintre acestea este legata de importanta copiilor intr-un sistem social. Indiferent de varsta, a aduce bucurie in sufletul lor inseamna a naste o noua generatie de oameni un pic mai fericiti, mai optimisti, mai deschisi, o noua generatie cu un sentiment de apartenenta la tara lor. Acesta este si motivul pentru care copiii vor avea mereu parte de un TRATAMENT SPECIAL la Wings on Wheels.

-         ARIPILE SPERANTEI – ARIPI DE 10: este de departe cel mai important proiect al firmei noastre și motorul întregii noastre afaceri. WINGS ON WHEELS – ARIPI DE 10 este JURĂMÂNTUL nostru asumat încă de la înființarea companiei și pornirea acestui vis că 10 % din profitul firmei în fiecare an merge spre copiii care au nevoie de raza de bucurie si lumina in viețile lor. Ne asumăm și ne dorim ca 10% din profitul nostru să fie mereu un sprijin pentru copiii bolnavi de cancer din Romania, fie ajutându-i în tratamente, cazări sau diverse costuri pe care aceștia sau familiile acestora le au în lupta cu aceasta boală năprasnică.

Specific

Specific Culinar: An infiintare: Numar de truckuri:
American 2018 1
Articol favorit

Produs vedeta

Garlic-ParmesanWings cu Ranch Dulce-Acrisor
single room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room

alte trucks

Krafty Bites BBQ

Timișoara

LA NU STIU CINE

Cluj-Napoca

Duba cu Mancare

Timișoara

Merinde

București