ADAUGA UN TRUCK

STReat BUS

Oras: Cluj-Napoca

Descriere

STReat BUS  reprezinta un concept nou pe piata din Romania in ceea ce priveste organizarea de evenimente deoarece acopera atat partea de bucatarie cat si cea de bar, dar in versiunea mobila. Putem sa ne deplasam la locatia clientului dar putem si sa stabilim un traseu ales de client, iar evenimentul sa se desfasoare in timpul deplasarii. 

           Folosit cu succes ca simbol american in multe filme, clasicul "school bus" e un adevarat magnet pentru multime! STReat BUS poate fi folosit ca un mod inedit/unic de promovare /marketing doar prin simpla lui prezenta, dimensiunile lui sunt: lungime 10,7 m, latime 2,40 m, inaltime 2,7 m, greutate 6,5 t;

Il punem la dispozitia dvs pentru:

- lansare/plasare de  produse pe piata din Romania;

- tur national de informare sau promovare; 

- campanii nationale sau locale de publicitate mobila (permite amplasarea de panouri publicitare pe toata suprafata lui);

- folosirea lui in videoclipuri, filme, reclame sau sedinte foto;

- "cartier general " pentru  transmiterea live ( radio, tv sau internet) a unor evenimente sau emisiuni sportive, divertisment sau de interes public.

            STReat BUS  dispune de o bucatarie utilata, unde se pot gati de la burgeri, platouri, tapas, pana la toasturi/panini sau alte gustări rapide, in functie de eveniment /cerinte.

Partea de bar dispune  de o statie de bar pentru prepararea unor cocktailuri dar si de doua dozatoare de prosecco/frizzante la draft. In functie de eveniment putem asigura personal calificat.

Specific

Specific Culinar: An infiintare: Numar de truckuri:
Italian 2016 1
Articol favorit

Produs vedeta

Porchetta
single room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room

alte trucks

Ben & Jerry's

București

Mr POFF

București

Vice Cream

București

Mixology

București