ADAUGA UN TRUCK
Start VOT - Food Truck Society Awards 2017

Start VOT - Food Truck Society Awards 2017

Data Publicarii: 10-11-2017 | 6589 Vizualizari

A început cea mai importantă perioadă a galei de premiere Food Truck Society Awards 2017!

Este vorba despre momentul în care poți vota food truck-ul favorit pentru fiecare dintre cele 7 categorii existente: Best Burger, Best Sandwich, Best Ethnic, Best Seafood, Best Hot-Dog, Best Dessert și Best Drink.

În urma perioadei de nominalizare, toate truck-urile înscrise de către public și care respectă condițiile de eligibilitate menționate în Regulament au fost adăugate în aplicația de votare pe care o poți accesa aici.

 

Ai ocazia să desemnezi cel mai bun food-truck din România în anul 2017

 

Perioada de votare se încheie în data de 10 decembrie, publicul având la dispoziție o lună pentru a-și vota food truck-ul favorit.

Primele 5 food truck-uri din fiecare categorie vor fi desemnate ca fiind finaliste, urmând să intre în a doua perioadă de votare - cea la care participă un juriu de profesioniști din industria ospitalității, organizatori de evenimente, personalități, jurnaliști, bloggers.

 

Dorim, de asemenea, să menționăm următoarele puncte din Regulament:

  • Votarea participanților este permisă o singură dată pentru fiecare utilizator al platformei Facebook.

  • Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica din concurs orice participant care încearcă fraudarea votului prin orice mijloace, inclusiv dar fără a se limita la oferirea de bani sau foloase materiale în schimbul voturilor, votare multiplă de pe acelasi IP, folosire de sisteme de vot automate, folosire de clase de IP suspecte sau conturi Facebook false sau înregistrate în afara României etc.

 

Acestea fiind spuse, START VOT!

Food Truck Society Awards, organizat cu sprijinul Carrefour România, este primul eveniment din ţară care își propune să adune anual laolaltă toate food-truckurile din România cu scopul de a le desemna pe cele mai bune dintre acestea, cu ajutorul publicului și al unui juriu de profesioniști.

Citește mai multe informații despre Gala de premiere Food Truck Society Awards apăsând aici.

 
SHARE:

ADAUGA UN COMENTARIU


alte articole

vezi toate articolele