ADAUGA UN TRUCK
O parte delicioasa a bucatariei asiatice intr-un van, Bao Van!

TRUCK OF THE WEEK

O parte delicioasa a bucatariei asiatice intr-un van, Bao Van!

Data Publicarii: 20-11-2017 | 3465 Vizualizari

Chiar dacă vin din domenii de activitate cu totul diferite, sunt o echipă de entuziaști într-ale business-ului, dar sunt și pasionați de bucătăria asiatică. Doar așa a ajuns Bao Van la noi. Facem cunoștință astăzi, în cadrul categoriei Truck of the Week, cu minunații oameni de la Bao Van care au să ne spună despre cum au ajuns până în punctul prezent, cine sunt ei și ce experiențe frumoase au avut până acum.

Bao Van e așa de simplu de zis! Cum de ați ajuns la acest nume atunci când v-ați decis să porniți pe acest drum?

Pe cât de simplu e de zis, pe atât de simplu ne-am și decis asupra denumirii. Noi făurim un produs taiwanez pe nume BAO, de aici și BAO VAN.

 

 

Din toate bucătăriile din lumea asta, voi v-ați decis să vă axați pe bucătăria taiwanesă. Cum a venit această decizie?

După un an de schițe pe hârtie și diferite experiențe în afară, în Europa și China ne-am decis că de aici vrem să pornim. Unul din membrii BAO VAN a locuit o perioadă în Shanghai, iar al doilea este foarte pasionat de mâncarea asiatică. Ce putea să iasă altceva decât BAO? Un plus a fost și zona asiatică mai puțin exploatată pe plan local.

 

Foarte multe personalități le-am văzut trecând pe la vanul vostru, iar dacă pe ele le cunoaștem și vouă vă cunoaștem preparatele care sunt yummy, am vrea să știm și cine le prepară. Cine sunt eroii Bao Van?

BAO VAN este compus din Adi, Ștefan, Ionuț și Ramona. Adi are un background în marketing și este un mare foodie, Ștefan este arhitect de interior pasionat de branding, Ionuț bucătarul șef și Ramona jurist, șefa noastră… we need a woman to put some sense into our van!

 

 

Ce fel de Bao preferă lumea adesea? Produsul vostru vedetă, ca să zicem așa.

Spicy Bao bineînțeles, mai exact o chiflă pufoasă facută la abur ce conține un sos hoisin, murături în stil taiwanez, braised pork, alune caramelizate, coriandru și sos sriracha.

 

Cea mai frumoasă experiență cu Bao Van din câte există unde și cum a fost?

Bucharest Street Food Carnival for sure!!! A fost mai bine de cât ne așteptam, și aici vorbim de reacția publicului și a organizatorilor. În primele zile am fost vizitați de foarte mulți oameni printre care și câțiva oameni pe care îi apreciem foarte mult prin ceea ce fac: Adi Hădean, Florin Dumitrescu, echipa Europa FM sau Bean MC care au fost foarte încântați de BAO și s-au reîntors în următoarele zile. Organizatorii au fost foarte amabili și ne-au ajutat oricând am avut nevoie de îndrumare, a fost primul nostru festival și le mulțumim, cu ocazia aceasta.

 

Care este părerea voastră despre piața de street-food autohtonă la momentul actual?

Piața de street-food din România devine din ce în ce mai competitivă, credem că există încă multe de îmbunătățit, dar ce este îmbucurător e amploarea la care s-a ajuns și viteza de dezvoltare pe care o are. Este fascinant cât de repede crește și cum publicul crește împreună cu ea, devenind mai selectiv, mai atent la detalii. Putem observa cu ușurință că oamenii sunt mai deschiși către gusturi și experiențe noi și tocmai asta ne dorim să oferim noi cu Bao Van.

 

Planurile pe termen scurt Bao Van cum se prezintă?

Să facem cunoscut BAO în toată țara și să extindem proiectul, mai avem multe rețete și variante de BAO de servit! So… stay close!

 

Pentru cei care nu au apucat să încerce Bao Van, ce mesaj le transmiteți?

Come meet us and let’s talk some BAO! Vă așteptăm să ne testați, criticați și apoi să reveniți! Cu siguranță este cel mai bun BAO din România, deci nu-l ratați!

 
SHARE:ADAUGA UN COMENTARIU


history

Cand creativitatea si experienta fac echipa buna - Sugubat Food Truck

De la pionierii street food-ului în România, Burger Van, o dedicație dulce, vibrantă și instagramabilă - Șugubăț Food Truck.

09.Mar.2020

IndiVan - Primul foodtruck cu mancare indiana din Romania

Un absolvent de Psihologie a găsit echilibrul în arta culinară. Și nu de orice fel, ci indiană, bucătărie cunoscută de mulți ca fiind bogată

24.Feb.2020

O rulota poloneza, bauturi premium si un mix reggae au conturat visul a doi romani - Synergia Truck

O rulota poloneza, bauturi premium si un mix reggae au conturat visul a doi romani - Synergia Truck

20.Jan.2020