ADAUGA UN TRUCK
O afacere de familie cu mult dulce, Delicii pe Roti

TRUCK OF THE WEEK

O afacere de familie cu mult dulce, Delicii pe Roti

Data Publicarii: 29-01-2018 | 4401 Vizualizari

Truck of the Week pe Food Truck Society în săptămâna aceasta este Delicii pe Roți, o afacere de familie cu mult dulce. Află despre cum a început totul pentru ei, cum s-au dezvoltat, cum gofrele lor sunt mereu gata de distracție și ce pregătesc în acest nou sezon. O să vedem care este rețeta lor de gofre favorită, dar și a voastră, cea mai memorabilă experiență cu food truck-ul de până acum, dar trecem și prin garajul lor să facem cunoștință cu mașinile.

 

Ați inaugurat truck-ul Delicii pe Roți în 2016, iar de atunci ați strâns un număr impresionant de fani. Cum a pornit tot acest proiect?

Delicii pe Roți Waffles este un proiect de familie, ne ocupăm de el atât eu, cât și soțul meu. Niciunul dintre noi nu avem istoric în domeniul restaurantelor sau în alt domeniu tangențial cu industria de food truck. Eu vin din domeniul vânzărilor din industria hotelieră. Am hotărât să pun punct job-ului atunci când am aflat că vom deveni părinți… de gemeni. Apoi am realizat că trebuie să fac ceva care să îmi ofere luxul de a-mi gestiona programul astfel încât să pot face față și gemenilor, deci un business propriu.

Experiența în domeniul vânzărilor mi-a întărit ideea că este foarte greu să atragi clienții către produsul tău atunci când sunt o grămadă de alte variante asemănătoare în jur, deci trebuia să fie un business în care să mergem noi în întâmpinarea cliențior cu produse deosebite. Am mers întâmplător la un eveniment unde era o mașinuța de înghețată și atunci s-a aprins beculețul! Nu știam ce produse vrem să facem, ulterior ne-am hotărât la waffles, am căutat prima mașinuță, furnizorii, aparatură, am întâmpinat dificultăți la autorizații, dar până la urmă a fost ok.

Fiind printre primii în domeniul food truck-urilor, am găsit multe porți deschise din partea organizatorilor de evenimente care au considerat că este cazul de o schimbare a obișnuitului catering și că un food truck este ceva inedit pentru evenimentele și festivaluri.

 

 

Aveți în posesie 3 truck-uri Delicii pe Roți și suntem siguri că fiecare dintre ele are o poveste specială.

Delicii pe Roți își desfășoară activitatea în 2 mașini Citroen H Van și un Renault Estafette, aduse din Olanda, Belgia, Franța. Mai greu a fost la prima mașinuță, cea roșie, cu achiziționarea ei, cu restaurarea, utilarea… următoarele au venit de la sine. Dacă nu era soțul meu, acum probabil totul rămânea la stadiu de idee. :) Este o muncă foarte grea de la a găsi mașinile până la a le scoate la stadiu la care sunt și asta pentru că noi am vrut să fie mașinuțe vechi, retro, dar care să fie funcționale, să meargă pe roți.  

 

Ce fel de gofre putem încerca la truck-ul vostru și care a fost cea mai dorită gofră de către public în 2017? (toppinguri, combinatii de fructe + topping, etc)

Gofrele noastre sunt extrem de gustoase pentru că atât gofra în sine are un mic secret care se regăsește în aluat, dar și toppingurile sunt deosebite: nutella, fulgi de migdale, arahide caramelizate, nuci, miere, biscuiți, frișcă, fructe proaspete, dulceață cu fructe întregi. Trebuie să recunosc că la început am decis să folosim ciocolată veritabilă, topită de noi la topitor de ciocolată.... însă guess what? Nutella rules! Și ne-am redresat. :)

Cea mai dorită gofra este cea cu ciocolată, banane și arahide caramelizate, însă cea mai excentrică pe care o promovăm și primim feedback-uri de wow este cea cu ciocolată, dulceața de mango și fulgi de migdale.

 

 

Ați participat la multe evenimente în acești 2 ani de existență. Ne puteți spune cea mai memorabilă experiență? (ceva funny sau stresant, orice)

Toate evenimentele la care am participat au fost extraordinare și pline de momente frumoase, de voie bună și feedback-uri care ne-au arătat că facem o treabă bună.  

Singurul nostru stres este când avem cozi interminabile și vrem să facem în așa fel încât lumea să nu aștepte foarte mult, însă mereu ni se spune că "a meritat așteptarea".

Copiii sunt cei mai simpatici când sunt rugați să își aleagă 3 toppinguri și ei spun "Ciocolată cu ciocolată și ciocolată." :))

 

V-ați gândit vreodată să schimbați forma clasică a gofrelor?

Forma clasică a gofrelor este cea dreptunghiulară, ale noastre sunt gândite astfel încât să le iei și să mergi direct la distracție. Ținând cont de evenimentele la care participăm, ele fiind majoritatea evenimente de street food sau festivaluri/concerte, cred că este foarte important să poți lua un produs și să poți merge mai departe să te distrezi fără să îți faci griji că te vei murdări sau că trebuie neapărat să stai la masă.  

 

 

Ce planuri aveți pentru noul sezon? Pregătiți ceva special pentru gurmanzi?

Planurile pentru noul sezon sunt mărețe, avem deja evenimente stabilite pentru fiecare weekend. Că să putem acoperi și evenimentele indoor care sunt în sezonul rece sau pe cele care nu permit amplasarea truck-ului, avem de anul trecut și un stand drăguț și cochet cu care mergem indoor… adică Delicii pe Roți fără roți. :) Cu 3 truck-uri și un stand vom fi alături mult mai mult de cei care ne apreciază.

Ca și noutăți, cu siguranță vom mări gamă de toppinguri.

 

 

Dar în ceea ce privește evenimentele, plănuiți să participați și la alte evenimente în afară de cele dedicate exclusiv street-food-ului?

Da, bineînțeles. Sunt foarte multe evenimente de street food și festivaluri mari unde vom fi prezenți și anul acesta, însă în ultima vreme fiecare eveniment nou care nu are tematică de street food/ festival își dorește câte un truck care să aducă un plus participanților/ expozanților și bineînțeles că noi suntem deschiși să acoperim partea de desert. În afară de acestea, avem evenimente corporate alături de companii care doresc să își răsfețe angajații cu ceva deosebit.

 

Specialiștii Delicii pe Roți recomandă savurarea desertului înainte sau după masă? :)

Sunt de părere că ceva dulce merge oricând… și înainte, și după masă. Gofrele noastre sunt destul de mari, deci pot înlocui lejer o gustare, însă așa cum fac unii clienți, după un burger sățios sau o pizza, pot împărți o gofra fără probleme.

 
SHARE:ADAUGA UN COMENTARIU


history

Cand creativitatea si experienta fac echipa buna - Sugubat Food Truck

De la pionierii street food-ului în România, Burger Van, o dedicație dulce, vibrantă și instagramabilă - Șugubăț Food Truck.

09.Mar.2020

IndiVan - Primul foodtruck cu mancare indiana din Romania

Un absolvent de Psihologie a găsit echilibrul în arta culinară. Și nu de orice fel, ci indiană, bucătărie cunoscută de mulți ca fiind bogată

24.Feb.2020

O rulota poloneza, bauturi premium si un mix reggae au conturat visul a doi romani - Synergia Truck

O rulota poloneza, bauturi premium si un mix reggae au conturat visul a doi romani - Synergia Truck

20.Jan.2020