ADAUGA UN TRUCK
Inghetata de traditie, pe roti - Moritz Eis

TRUCK OF THE WEEK

Inghetata de traditie, pe roti - Moritz Eis

Data Publicarii: 04-12-2017 | 2537 Vizualizari

Înghețata este un desert care, după cum vom afla, nu se savurează doar vara. Facem cunoștință în săptămâna aceasta cu prietenii de la Moritz Eis România. Vom cunoaște o parte din planurile lor pentru anul ce vine, cea mai memorabilă experiență, dar și motivul pentru care avem astăzi Moritz Eis pe roți. Truck of the week pe Food Truck Society este Moritz Eis.

 

Cum v-ați gândit la o variantă pe roți a Moritz Eis? Cum v-a venit ideea?

Varianta pe roți era necesară, pentru a putea să ne dezvoltăm, să ne promovăm și în locuri unde nu avem magazin, în locuri neconvenționale și să putem fi prezenți la evenimentele importante.

Ne dorim să fim în top, să putem să aducem bucurie celor care vin și încearcă produsele noastre, iar pe roți ne putem deplasa ușor.

 

 

Moritz Eis are o tradiție în ceea ce privește înghețata artizanală. Cum o preparați voi? Aveți o rețetă specială?

Moritz Eis este prezent pe piața internatională de 6 ani și da, putem spune că avem o tradiție. Gelatierii noștri împreuna cu Moritz sunt cei care după lungi cercetări au creat acest brand. Avem rețete clasice, însă ne axăm mult și pe noutate și diversitate. Sunt rețete în Moritz Eis pe care nu le găsești în altă parte și cu multe combinații îndrăznețe.

Gelatierul chef sârb, Milos, este cel care a pornit alături de Moritz Fried business-ul în Belgrad, aducând noutate, artă și pasiune într-un brand curat și inovativ. Moritz și Milos au călătorit în fiecare țară unde avem producție (România, Muntenegru, Chile) și a format fiecare membru al echipei. Avem deja peste 120 de arome și nu ne vom opri aici. ☺

 

 

Care este cea mai neobișnuită combinație de înghețată pe care ați preparat-o până acum?

Cea mai neobișnuită combinație a fost “înghețata neagră”, un trend destul de întâlnit prin USA, însă la noi nu am mai văzut așa ceva, suntem primii care au făcut acest sortiment și a prins foarte bine la public. Alte combinații neobișnuite sunt: “rucola și ananas” și “ulei de măsline și ghimbir confiat”.

 

Care este cel mai memorabil eveniment la care ați participat până acum? (și dacă ne puteți împărtăși și o experiență memorabilă de la acel eveniment)

Cred că Untold a fost pentru noi un eveniment memorabil. Am avut ocazia să fim alături de oameni veniți de peste tot din lume, veseli, cu chef de viață și care ne-au apreciat înghețata.

 

 

Aveți surprize pregătite pentru noul sezon?

Ne pregătim de pe acum pentru noul sezon și vom avem un food truck nou care ne va reprezenta mai bine brandul și, de asemenea, vom încerca noi combinații îndrăznețe, pe lângă cele clasice, așa cum v-am obișnuit deja.

 

V-ați gândit la francizarea Moritz Eis?

Toate magazinele din România și din celălalte țări aparțin deținătorului de brand, Moritz Fried. Împreună cu acesta ne-am gândit la francizare deoarece avem multe solicitări și începând din 2018 vom începe un proces în acest sens.


 

Din punct de vedere al provocărilor, cum stați?

Avem parte de provocări de fiecare dată și oricât de complicate sunt, le facem față și ne descurcăm. Cel mai important este să învățăm din toate experiențele pe care le avem și să fim mereu pregătiți de orice. Echipa noastră este pregătită să facă față provocărilor.

 

Și la final… un mesaj pentru fanii de înghețată?

Dragi iubitori de înghețată, ne dorim să ne revedem și în 2018, la toate evenimentele frumoase din România și nu uitați că înghețata este un desert care poate fi consumat fără probleme în orice anotimp, nu doar vara!

 

 

SHARE:ADAUGA UN COMENTARIU


history

Cand creativitatea si experienta fac echipa buna - Sugubat Food Truck

De la pionierii street food-ului în România, Burger Van, o dedicație dulce, vibrantă și instagramabilă - Șugubăț Food Truck.

09.Mar.2020

IndiVan - Primul foodtruck cu mancare indiana din Romania

Un absolvent de Psihologie a găsit echilibrul în arta culinară. Și nu de orice fel, ci indiană, bucătărie cunoscută de mulți ca fiind bogată

24.Feb.2020

O rulota poloneza, bauturi premium si un mix reggae au conturat visul a doi romani - Synergia Truck

O rulota poloneza, bauturi premium si un mix reggae au conturat visul a doi romani - Synergia Truck

20.Jan.2020