ADAUGA UN TRUCK

MORITZ EIS ROMANIA

Oras: București

Descriere

Giving you an unique moment.

Originar din Austria, Moritz a trăit în diferite țări, ca Franța, Spania, Marea Britanie, România și Serbia, unde a studiat și a lucrat. În 2012 a decis să deschidă un salon de înghețată pentru a demonstra puterea creativă a Serbiei. L-a ales ca Chef pe Milos, pentru a crea șerbeturi proaspete și înghețată, precum și o echipă de designeri pentru a crea atmosfera specială a magazinului. Ca urmare a succesului din Belgrad Moritz EIS a deschis magazine și în Serbia, Ungaria, Muntenegru și Chile.

Metoda noastră de producție este artizanală. Fiecare ingredient este tratat într-un mod diferit, pentru a scoate tot ce-i mai bun din el. Am început cu imaginea ideală a producției de înghețată. În imaginația noastră, colectam cele mai bune ingrediente fresh de la producătorii locali. Mixam ingredientele, apa și zahărul, răceam ușor și înghețam amestecul într-o înghețată. Imaginea noastră ideală pare ușor de modă veche, însă este realitatea noastră. 

Pentru șerbeturi cumpărăm cele mai proaspete fructe de la producători locali și piețe, lucrăm cu organizații de caritate care ne oferă calitate și etice. Pentru înghețată căutăm pe piața internațională, spre exemplu, ciocolată din Belgia sau vanilie din Madagascar.

Înghețata este pentru toată lumea. Diversitatea și gusturile originale atrag pe toți, de la creamy vanilla pentru cei mici, până la cele mai amare pentru adulți.

Credem că un produs transgenerațional trebuie să respecte mediul, motiv pentru care folosim lingurițe și cupe biodegradabile.

Redescoperă înghețata cu Moris EIS! 

Orașe în România unde avem magazine: București, Cluj-Napoca, Timișoara.

Specific

Specific Culinar: An infiintare: Numar de truckuri:
Înghețată artizanală 2015 2
Articol favorit

Produs vedeta

Înghețată de Fistic
single room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room

alte trucks

CatWok

București

Synergia

București

Van Fruct

București

Fritz - Grill

București