ADAUGA UN TRUCK
Hello, world!

Hello, world!

Data Publicarii: 01-09-2017 | 1814 Vizualizari

În ultimul timp, am observat o creștere substanțială a pieței de street food din România. La majoritatea festivalurilor au început să-și facă apariția cât mai multe camionete cu mâncare. Dacă la început au fost doar câteva, astăzi numărăm peste 100 de truck-uri active.

Tot mai mulți gurmanzi descoperă preparatele gătite rapid, chiar sub ochii lor - în camionetele călătoare. Cum fenomenul a prins rădăcini în cultura noastră urbană și a ajuns să fascineze tot mai mulți oameni, am hotărât să punem bazele unui proiect care să conțină toate informațiile din acest domeniu.

Așa a apărut Food Truck Society. Un loc în care toți fanii, de la deținătorii camionetelor și până la gurmanzi, să-și dea întâlnire, să se sfătuiască, să afle viitoarele evenimente și cât mai multe secrete din ce înseamnă cultura food-truck-urilor. Aici veți găsi toate camionetele de mâncare active în România și informații despre acestea, precum o scurtă descriere, adresele online unde pot fi găsite, preparatul vedetă al acestora și fotografii sugestive.

Poți verifica camionetele accesând pagina Food Trucks.

Și asta nu e tot! Tot aici veți putea găsi întreaga agendă cu evenimente la care participă food truck-urile. Oriunde se desfășoară în țară, cu data și informațiile aferente fiecărui eveniment. Agenda noastră poate fi oricând verificată aici.

În fiecare săptămână veți putea găsi, pe pagina Truck of the Week, prezentarea unei camionete cu mâncare. Sub formă de interviu sau articol, vom avea grijă să vă arătăm cu ce se ocupă oamenii de la care mâncați cele mai savuroase preparate de street food. Cum au ajuns la concept, care au fost momentele bune și rele de-a lungul drumului și mai ales ce înseamnă să lucrezi pe un food truck.

Secțiunea News conține toate articolele de blog, ca și acesta, comunicate de presă și surprize pe care vi le pregătim. Ca să fiți la zi cu ce se întâmplă pe Food Truck Society, vă puteți abona la newsletter-ul nostru.

Partenerii noștri sunt și ei prezenți la pagina de Partners. Cu ocazia asta menționăm că această platformă a fost realizată cu sprijinul Carrefour.

Oricând doriți să intrați în vorbă cu noi, puteți să utilizați pagina de Contact.

Vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook pentru doza zilnică de pasiune pentru street-food!

 
SHARE:

ADAUGA UN COMENTARIU


alte articole

vezi toate articolele