ADAUGA UN TRUCK

Guerrilla Tacos

Oras: București

Descriere

In zbor de pe taramurile mioritice am ajuns pe cele mexicane, de unde ne-am intors cu o bucatarie pe roti pregatita sa redea gustul autentic si savoarea mancarurilor din America Latina.
Pasiunea pentru una dintre putinele bucatarii incluse in patrimoniul UNESCO, experienta de ani de zile pe taramul mexican si dorinta de a promova delicioasele picanterii locale au contribuit la aparitia food truck-ului Comida Mexicana powered by Guerilla Tacos. 
Gatim rapid, gustos si sanatos! 
Pentru ca “gusturile nu se discuta”, am adus din Mexic preparate pentru toti, chiar si pentru cei mai pretentiosi. Nu lipsesc din meniul nostru mirodeniile de toate felurile si varietatea de chili precum Guajillo, Ancho, Chipotle si cate si mai cate. Suntem specialisti in marinate si le imbinam de minune cu legume si condimente potrivite chiar si pentru cei mai cei gurmanzi.
Pentru a va delecta cu delicioasele noastre preparate ca Al Pastor, Carne Asada, Chorizo, Pollo ala Plancha, dar si pentru a descoperi retele surpriza, va invitam sa ne urmariti pe pagina de Facebook Comida Mexicana.
Buen provecho!

Specific

Specific Culinar: An infiintare: Numar de truckuri:
Mexican 2018 1
Articol favorit

Produs vedeta

Tacos
single room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room

alte trucks

Frizzante Ride

București

Big Red Bustaurant

Cluj-Napoca

Chef Off The Grid

Cluj-Napoca

Znob Pizza

Cluj-Napoca

Rocca

București