ADAUGA UN TRUCK

Gourmet Street Food

Oras: București

Descriere

Gourmet Street Food a luat naștere in anul 2016 și a avut marea deschidere în ''luna lui cuptor'',după luni de muncă și studiu de catre Chef Rada Dumitru Alexandru.

La începutul anului 2016 am decis să închei colaborarea cu unul din restaurantele din Rm. Vâlcea unde eram Head Chef și am decis să merg mai departe începând un proiect alături de sora mea. Acel proiect avea să devină Gourmet Street Food, primul food truck din Rm. vâlcea care a devenit cunoscut în toată țara prin participarea la numeroase evenimente si festivale. Crearea Food Truck-ului perfect avea să dureze 6 luni, perioadă în care am studiat foarte mult fenomenul de ‘’street food’’ și am decis că meniul să fie format din preparate Americane și Mexicane cu un plus de magic touch pentru a mulțumi și pe cei mai pretențioși dintre noi. 

La scurt timp după deschidere am început să participăm la evenimente și festivale din toată țara, unde nu numai că am încântat multă lume cu preparatele noastre, dar ne-am făcut și mulți prieteni. Anul 2016 a fost plin de proiecte și evenimente ce ne-au încurajat și ne-au dat putere să vă oferim mai mult în anul 2017, așa că pregatiti-vă, it’s going to be a delicious year!

Specific

Specific Culinar: An infiintare: Numar de truckuri:
Burgers & Mexican Food 2016 1
Articol favorit

Produs vedeta

Burger BBQ
single room
single-room
single-room
single-room
single-room

alte trucks

Kofi Ti

București

Vagabundos

Cluj-Napoca

STReat BUS

Cluj-Napoca

Joy's Garage

București

Guerrilla Tacos

București