ADAUGA UN TRUCK

Furgoneta

Oras: București

Descriere

Furgoneta este o super bucătărie pe roți, complet echipată pentru a satisface dependenții de delicii culinare. Ne plimbăm prin București și nu numai, conform unui traseu dinainte stabilit, pentru a găti live & fresh cei mai mari hot dogs pe care i-au întâlnit vreodată papilele tale gustative și burgerii care îți umplu sufletul, nu doar stomacul! 

Suntem o echipă de Street chefs care pun pasiune, umor și bun gust în fiecare burger/hot dog; în plus garantăm calitate, mai ales având în vedere faptul că testăm fiecare rețetă pe „burta” noastră. 

De obicei suntem zilnic pe strada Buzești 59, urmărește-ne pe hartă și vino să te servim / hrănim dacă ești prin zonă. De asemenea, datorită unui parteneriat special încheiat cu Ryan's Irish Pub, poți găsi o parte dintre burgerii marca Furgoneta și în Piața Amzei 13, București. Ne mai găsești și la festivaluri sau concerte; în general în locuri unde pofta bună se împletește cu o atmosferă bună. Urmărește pagina noastră de facebook pentru a afla care sunt evenimentele la care participăm sau pe care le organizăm. 

Specific

Specific Culinar: An infiintare: Numar de truckuri:
Burgers & Hot Dogs 2016 1
Articol favorit

Produs vedeta

Ala mare
single room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room

alte trucks

Meat 2 Eat

București

GRANO

București

Duba cu Mancare

Timișoara

Simbio pe Roti

București

La Oblon

Cluj-Napoca