ADAUGA UN TRUCK
Prima gala de premiere a food truck-urilor din Romania - Food Truck Society Awards

Prima gala de premiere a food truck-urilor din Romania - Food Truck Society Awards

Data Publicarii: 12-10-2017 | 5455 Vizualizari

Prima gală de premiere a food truck-urilor din România - Food Truck Society Awards și prima conferință dedicată fenomenului food truck - Food Truck Society Conference

În ultima perioadă, fenomenul food truck a cunoscut o dezvoltare exponențială în România, fiind unul dintre cele mai dinamice sectoare din industria ospitalității. Pentru că am fost cuceriți de preparatele pregătite în bucătăriile pe roți, acestea fiind din ce în ce mai multe, mai variate și mai apetisante, a sosit momentul să ne arătăm aprecierea și să premiem cele mai spectaculoase food truck-uri prin intermediul unei gale dedicate.

 

Food Truck Society Awards, organizat cu sprijinul Carrefour România, este primul eveniment din ţară care își propune să adune anual laolaltă toate food-truckurile din România cu scopul de a le desemna pe cele mai bune dintre acestea, cu ajutorul publicului și al unui juriu de profesioniști.

Începand cu luna noiembrie, food truck-urile ce au impresionat cel mai mult în anul ce se încheie vor putea fi nominalizate și apoi votate de către public pentru fiecare din categoriile disponibile: Best Burger, Best Sandwich, Best Ethnic, Best Seafood, Best Hot-Dog, Best Dessert si Best Drink. Pe lângă aceste categorii, vor mai fi acordate și două premii speciale - premiul de popularitate Public’s Choice (votat direct de către fani) și marele premiu, Truck of the Year (votat de către juriu dintre câștigătorii celorlalte categorii).

În luna decembrie va începe perioada a doua de votare la care vor participa food truck-urile finaliste votate de către public în prima perioadă. Juriul alcătuit din chefi cu experiență, organizatori de evenimente culinare, food bloggers și personalități din lumea gastronomiei și ospitalității va desemna, în această perioadă, câștigătorii din fiecare categorie.

Ceremonia de anunțare a câștigătorilor și de decernare a premiilor va avea loc la începutul lunii februarie 2018 și va fi acompaniată de Food Truck Society Conference, prima conferință dedicată exclusiv fenomenului food-truck, la care vor participa principalii organizatori de evenimente culinare din România, cei mai experimentați si mai populari operatori și proprietari de food truck-uri, chefi renumiți și invitați internaționali. Conferința va cuprinde dezbateri, prezentări interactive și workshop-uri dedicate integral fenomenului food-truck.

La acest eveniment sunt așteptați toți cei care fac parte din comunitatea Food Truck Society, alături de invitați speciali.

!!! Pentru ca food truck-urile să poată participa la Food Truck Society Awards, acestea trebuie să fie înregistrate pe platforma Food Truck Society. Cei care doresc să înscrie un food truck, o pot face fie prin intermediul acestui formular, fie trimițând e-mail la adresa foodtrucksociety.ro@gmail.com

Revenim în perioada următoare cu mai multe informații despre Food Truck Society Awards & Conference.

Pentru a fi la curent cu noutățile despre această gală, dar și despre food truck-urile din România vă invităm să urmăriți pagina de Facebook Food Truck Society.

SHARE:

ADAUGA UN COMENTARIU


alte articole

vezi toate articolele