ADAUGA UN TRUCK

Duma's VAN

Oras: București

Descriere

Am adaptat stilul TEX - MEX la obiceiurile culinare romanest. Am setat pulsul undeva la mijlocul distantei între explozia de diversitate mexicană si apetitul spre nou al românilor. Am preluat tot ce-i mai bun si am avut curajul să impunem propriul stil gastronomic, fără să stergem cu buretele specificul latin-american.

Quesadilla, burrito, chimichanga, preparate iconice ale unei bucătării ce a îmbrătisat strada ca destinatie culinară si am impus calitatea înaintea oricărui alt aspect. Secretul sunt ingredientele proaspete si asocierile destepte, care se adaptează repede pe palate noi, pe papile gustative care nu au experimentat prea mult diversitatea aromatică cu care Mexicul a crescut.

Mâncarea este sătioasă, sănătoasă si deschide lumi noi de explorat. O experientă gustativă deloc complicată, dar neapărat echilibrată, cu un balans obligatoriu între picant, acru, sărat si dulce. Nu va rămâne decât să degustati, căci de cele mai multe ori, experienta culinară tex-mex nu poate fi trăită prin cuvinte, ci prin gust, miros, aspect.

Specific

Specific Culinar: An infiintare: Numar de truckuri:
Mexican 2015 1
Articol favorit

Produs vedeta

Chicken Burrito
single room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room

alte trucks

Taqueria

București

GRANO

București

Lokma Van

Constanța

Squadra Pizza

București