ADAUGA UN TRUCK
Drunken Squid - It’s a calamari thing. Food-truck-ul care aduna gurmanzi de pretutindeni.

TRUCK OF THE WEEK

Drunken Squid - It’s a calamari thing. Food-truck-ul care aduna gurmanzi de pretutindeni.

Data Publicarii: 26-03-2018 | 4317 Vizualizari

Drunken Squid este acel food-truck neconvențional la care toată lumea se adună să deguste preparatele fresh din fructe de mare. Am stat de vorbă cu ei, după acest prim sezon al lor de street food pentru a vedea unde se poziționează, ce planuri au, care este echipa lor și ce surprize ne pregătesc în acest nou sezon de food truck. Truck of the week pe Food Truck Society este Drunken Squid.

 

Cum a început povestea Drunken Squid și de ce ați ales să serviți seafood?

Toată povestea a început când participam cu food truck-ul Smokin’ Pig la Festival du Bonheur. La acest eveniment ne-am gândit că ar fi frumos să lansăm un food truck denumit Calamaro Loco (ulterior Drunken Squid), din nevoia de a aduce ceva nou, inedit pe piața de street food din România, dar și din nevoia de a satisface poftele culinare ale lui Vali, care nu consumă carne și care a inițiat ideea de a vinde calamari. :)

 

 

Care este echipa din spatele Drunken Squid? Merită să-i cunoaștem.

Sunt geniali toți și îi voi enumera în ordine crescătoare (a înălțimii): Dan (aka Dănuț), Oana, Cristina (aka Regina), Bubu (aka Bomber), Roxana, Dragoș, Petre (aka Omu’ cu Bacu’), Jon (aka Cu drag) și Vali (aka ING).

Toți și-au adus aportul pentru ceea ce este astăzi Drunken Squid.

 

Drunken Squid a pornit la drum anul trecut. După un prim sezon de food trucking, care sunt concluziile pe care le-ați tras?

Food trucking-ul nu-i o joacă, e full time job! Dacă te gândești să intri pe această piață ca hobby, nu ai foarte multe șanse de reușită. Îți trebuie dedicare completă și multă răbdare.

 

 

Anul acesta veți împlini un an. Ce ați pregătit special pentru noul sezon?

Vom îmbunătăți meniul, dar cu siguranță vom menține calitatea.

 

Care a fost momentul de cumpănă de până acum și cum ați trecut peste el?

Au fost multe momente grele, dar niciunul de cumpănă. Oricât de grea e o situație, mereu e cineva în echipă care rezolvă, care are forțe proaspete, asta e mirajul lucrului în echipă. Cu cât echipa este mai unită, cu atât problemele se vor rezolva mai ușor și cu tact.

 

După toate momentele stresante, ceea ce vă face să mergeți mai departe sunt oamenii și pasiunea lor pentru preparatele voastre. Noi am observat numărul mare de fani care se adună la camioneta voastră. De ce credeți că Drunken Squid are așa mare lipici la gurmanzi?

Trebuie să recunoaștem că și calitatea produsului își spune cuvântul. Punem foarte multă pasiune în preparatele noastre, mereu naturale și cât mai fresh. Deci am putea spune, fără falsă modestie, că avem o calitate foarte bună a preparatelor pe care gurmanzii o apreciază cu siguranță.

 

 

Care e rețeta favorită a gurmanzilor din meniul vostru? Acel produs vedetă.

Calamarii prăjiți, pesmetați într-un pesmet special după o rețetă italiană, dar și sosul de piri-piri cu pastă de ardei copt și maioneză, puțin picant ce se potrivește de minune cu calamarii.

 

Un mesaj pentru noul sezon de street food adresat simpatizanților de pretutindeni?

It’s a calamari thing…

 
SHARE:ADAUGA UN COMENTARIU


history

Cand creativitatea si experienta fac echipa buna - Sugubat Food Truck

De la pionierii street food-ului în România, Burger Van, o dedicație dulce, vibrantă și instagramabilă - Șugubăț Food Truck.

09.Mar.2020

IndiVan - Primul foodtruck cu mancare indiana din Romania

Un absolvent de Psihologie a găsit echilibrul în arta culinară. Și nu de orice fel, ci indiană, bucătărie cunoscută de mulți ca fiind bogată

24.Feb.2020

O rulota poloneza, bauturi premium si un mix reggae au conturat visul a doi romani - Synergia Truck

O rulota poloneza, bauturi premium si un mix reggae au conturat visul a doi romani - Synergia Truck

20.Jan.2020