ADAUGA UN TRUCK

Delicii pe Roti

Oras: București

Descriere

Conceptul „Delicii pe Roți” a prins contur din dorința de a aduce un zâmbet în plus celor mici și celor mari, cu ajutorul unor produse extrem de gustoase, selecționate cu deosebită atenție și grijă. Am ales să fim „pe roți” atât pentru a putea fi mai aproape de dvs. în locurile unde vă petreceți timpul liber, târgurile, expozițiile și evenimentele la care doriți să luați parte și să fiți îndulcit și răsfățați, cât și pentru a putea veni în întâmpinarea dvs. oriunde ne doriți la momentele speciale din viața dvs. și a celor apropiați.

Și nu venim oricum, venim cu un Citroen Van din 1970 la fel de delicios ca și produsele care se fac pe loc în aceasta mașinuță retro ce indiscutabil reprezintă o încântare pentru toți. „Delicii pe Roți” este o afacere de familie cu o echipa formată din oameni ce împărtășesc aceleași valori. 

Cine nu cunoaște renumitele waffle belgiene? Meritul gaufrelor belgiene este recunoscut în toată lumea. Cine poate rezista unei waffle calde, făcute pe loc, așteptând să fie devorată? Vă oferim posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de dulcețuri, toppinguri și fructe proaspete pentru a vă concepe desertul de waffle ideal pentru dvs. Pofta crește pe măsură ce încercați toate variantele.

Puteți savura deliciile noastre alături de un fresh 100% natural făcut din fructe proaspete și variate, o cafea fierbinte și aromată sau crema de cafea rece menită să răcorească și cele mai încinse gusturi. Dacă ai poftă de ceva dulce și vrei să îți surprinzi familia și prietenii cu un desert delicios sună-ne să vezi unde suntem astăzi, sau…venim noi la tine, doar suntem… pe roți.

Specific

Specific Culinar: An infiintare: Numar de truckuri:
Waffles & Coffee 2016 3
Articol favorit

Produs vedeta

Waffles cu dulceață de mango și fulgi de migdale / Creme Brule Latte și Hazelnut Latte
single room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room

alte trucks

Chicken Cone

București

Fedo's Burger Bar

Constanța

Mexican Bizness

București

Creperie

București

Cheese Up

București