ADAUGA UN TRUCK
De vorba cu Smokin Pig, un food truck axat pe performanta

TRUCK OF THE WEEK

De vorba cu Smokin Pig, un food truck axat pe performanta

Data Publicarii: 02-04-2018 | 4080 Vizualizari

Smokin’ Pig este unul dintre cele mai râvnite food-truck-uri de pe piața de street food autohtonă. Aceștia sunt mereu la treabă, pregătind cele mai bune preparate pentru fanii lor. Adoră să răspundă scurt și la obiect, iar planurile lor se arată extrem de ambițioase. Surprize sunt pe drum, rămâne să vedem la debutul noului sezon ce au pregătit aceștia. Truck of the week pe Food Truck Society este Smokin Pig.

 

Cum a apărut Smokin’ Pig și ce ne puteți spune despre preparatele voastre?

Ca popor, suntem consumatori de carne de porc, iar noi am vrut să aducem câteva preparate de porc altfel decât cele uzuale. De aici am pornit cu ideea noastră. Doream să producem o schimbare în modul de preparare și gătire a cărnii de porc. Gătim Porchetta și Pulled Pork la smoker (un cuptor special unde folosim temperatura joasă timp îndelungat), so why not Smokin’ Pig?

 

 

Pe pagina voastră de Facebook observăm tot mai mulți gurmanzi care așteaptă o locație fixă. Aveți câteva detalii despre asta?

Va veni și locația fixă, avem asta în plan!

 

Sandvișurile voastre porchetta sunt gătite „slow”, timp de 8 ore. În condițiile astea, cum reușiți să mențineți totul fresh pentru un eveniment? Cum gestionați prepararea ingredientelor?

Ne pregătim asiduu înainte de fiecare festival, și când suntem “sold out” înseamnă că nu ne-am pregătit suficient. E destul de greu să anticipăm consumul fiecărui eveniment, dar preferăm să rămânem fără produs decât să fim obligați să aruncăm surplusul.

 

 

Aveți surprize culinare pregătite pentru noul sezon de street food?

Am vrea să nu stricăm surprizele pregătite, așa că le vom lăsa fix la stadiul acesta, de surprize.

 

Cu ce vă ocupați timpul când sunteți pe drum?

Cu vorbitul la telefon, atunci când ceilalți dorm.

 

Privind retrospectiv de când a apărut Smokin Pig, care este concluzia pe care ați tras-o din toate experiențele acumulate în acest timp?

Nu poți face performanță decât cu implicare totală, seriozitate și atenție la detalii. Asta a fost deviza noastră de la bun început și noi credem că ne iese destul de bine.

 

 

O recomandare pentru gurmanzii de pretutindeni? Poate fi orice, mâncare, film, serial, muzică, eveniment.

Dacă sunt gurmanzi le recomandam calamarii de la Drunken Squid, după ce au trecut în prealabil și pe la noi. Facem echipă bună.

 
SHARE:ADAUGA UN COMENTARIU


history

Cand creativitatea si experienta fac echipa buna - Sugubat Food Truck

De la pionierii street food-ului în România, Burger Van, o dedicație dulce, vibrantă și instagramabilă - Șugubăț Food Truck.

09.Mar.2020

IndiVan - Primul foodtruck cu mancare indiana din Romania

Un absolvent de Psihologie a găsit echilibrul în arta culinară. Și nu de orice fel, ci indiană, bucătărie cunoscută de mulți ca fiind bogată

24.Feb.2020

O rulota poloneza, bauturi premium si un mix reggae au conturat visul a doi romani - Synergia Truck

O rulota poloneza, bauturi premium si un mix reggae au conturat visul a doi romani - Synergia Truck

20.Jan.2020