ADAUGA UN TRUCK

Burger Van

Oras: București

Descriere

Burger Van este primul food truck adevărat din Bucureşti. Inspirat de scena mâncării urbane şi a food truck-urilor din Londra, Paris şi Berlin, Burger Van a fost metronomul scenei de street food din București. Proiectul a luat ființă în 2014, și principalul scop a fost popularizarea scenei de street food cu mâncare proaspătă, în general, și a burgerilor, în particular.
 
„Trei ani mai tarziu, putem să spunem fără niciun dubiu că succesul Burger Van a jucat un rol important în dezvoltarea street foodului autohton.
 
Ne propunem, totodată, să creăm un concept de food truck responsabil cu mediul şi consumatorii. Fiecare produs din meniu este pregătit cu pasiune, iar ingredientele sunt întotdeauna proaspete, pentru a satisface şi cele mai exigente cerinţe culinare ale tânărului urban. Carnea este luată de la furnizori în fiecare zi şi nu este niciodată congelată, chiflele moi şi demi-dulci sunt livrate dimineaţa, iar legumele sunt obţinute pe cât se poate de la producători locali. La Burger Van poţi savura toată suculenţa unui burger fără să te simţi că mănânci nesănătos, pentru că ingredientele sunt întotdeauna proaspete şi pline de proprietăţi nutritive. ”

Specific

Specific Culinar: An infiintare: Numar de truckuri:
American, Fast-Casual, Burgers&Fries 2014 1
Articol favorit

Produs vedeta

Double Trouble Burger
single room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room

alte trucks

Little Hanoi

Timișoara

Zobuian

București

Pizza Hai Hui

Cluj-Napoca

Via Gofreria

Constanța

The Food Truck

Bucuresti