ADAUGA UN TRUCK
Burger Peter sau cum extinderea afacerii pe roti da roade

TRUCK OF THE WEEK

Burger Peter sau cum extinderea afacerii pe roti da roade

Data Publicarii: 08-01-2018 | 3579 Vizualizari

 

Au avut un debut fulminant pe piața de street food în 2017, iar noi am stat de vorbă cu ei. Așa am aflat că se pregătesc intens de noul sezon. Au surprize pregătite pentru voi anul acesta, despre care veți afla în interviu. Truck of the week pe Food Truck Society, în săptămâna aceasta, este Burger Peter.

 

Spre deosebire de celelalte povești pe care le-am auzit, a voastră e puțin în sens invers ca să spunem așa. Voi v-ați extins de la un loc fix la un van. Când s-a întâmplat această mișcare și cum v-a venit ideea?

Da, noi ne-am extins de la un loc fix, sau mai exact două locuri fixe, la un van. Această mișcare s-a petrecut în primăvara anului 2-17, mai exact în luna aprilie, SAB SPRING EDITION 2017 fiind prima noastră experiență cu food-truck-ul.

La momentul respectiv funcționam deja în două puncte de lucru și pe lângă dorința de dezvoltare care îl caracterizează pe orice antreprenor, ne-am gândit că food-truck-ul ne-ar aduce de asemenea un plus de promovare și un aport de clienți, sperăm noi mulțumiți, pe locațiile fixe.

 

 

Care sunt punctele importante pe care vi le-ați notat după prima vară în care ați ieșit cu vanul Burger Peter la festivaluri?

Putem să spunem că după prima vară de Street Food am învățat lucruri pe care nu le-am știut de la bun început, am cunoscut oameni noi, am câștigat clienți noi, iar anul acesta vom ști mult mai bine ce avem de făcut pentru a deveni cât mai eficienți, pentru a satisface cerințele clienților noștri.

 

Care sunt diferențele pe care le-ați sesizat între un loc fix și un van? Din orice punct de vedere credeți că-i mai important.

Diferențe sunt multe, sau din punctul nostru de vedere nu putem compara locația fixă cu van-ul. La restaurant putem spune că se lucrează mult mai relaxat, spre deosebire de van, unde tot timpul se lucrează sub presiune, în condițiile în care traficul de oameni este foarte intens, cozile sunt foarte mari, iar noi ne dorim să avem clienți mulțumiți și din punct de vedere al calității și al timpului de servire. Tocmai din acest motiv vorbeam despre eficientizarea cu care ne dorim să începem sezonul din 2018.

 

 

Care considerați a fi rețeta de succes pentru o relație bună cu clienții?

Rețeta de succes pentru o relație bună cu clienții considerăm că o reprezintă calitatea preparatelor noastre și un personal de servire amabil și atent la cerințele fiecăruia, în măsura în care putem să le satisfacem. Încercăm, de asemenea, să venim cu rețete proprii și diverse pentru a acoperi o plajă cât mai largă de gusturi.

 

Aveți planuri special pregătite pentru sezonul următor?

Putem spune că da. Tocmai am achiziționat o camionetă nouă care o va înlocui pe cea de anul trecut. Momentan ne ocupăm intens cu amenajarea ei pentru sezonul ce vine.

 

V-ați gândit vreodată să aduceți în food truck și alte produse pe care le preparați la Burger Peter Lounge, în afară de burgeri?

Celelalte preparate pe care le servim la restaurant sunt foarte greu de pregătit într-un van, la Street Food, deoarece timpul de preparare este mai mare și procesul mai complicat. Deoarece Street Food-ul este cumva asociat cu Fast Food-ul, în sensul că nu este ca într-un restaurant, unde clienții pot aștepta mâncarea relaxați la masă, ar fi foarte greu să venim la van cu celelalte preparate din meniu.

 

 

Care este burgerul preferat de gurmanzii prezenți la festivalurile de street food și ce ingrediente are acesta?

Clasic Burger și Peter Burger merg cam mână în mână, cererea este cam aceeași pentru ambii. Clasic Burger este chiar un burger clasic, așa cum este și denumit și conține carne de vita, brânză cheddar, roșie, castravete acru, ceapă. Peter Burger este un produs pentru alte gusturi, mult diferit față de cel clasic, o combinație între dulce și sărat, care conține carne de vita, brânză cu mucegai albastru și dulceață de ceapă homemade, preparată chiar de noi.

 

Și la final… o recomandare culinară pentru cititorii gurmanzi?

Pe lângă Clasic Burger și Peter Burger care vor rămâne în meniu, ne propunem ca anul următor să venim cu cel puțin o rețetă nouă cu care să ne delectăm clenții amatori de burgeri, așa că îi așteptăm cu drag și anul viitor cu rețete noi și cu un van nou.

 

 

 

SHARE:ADAUGA UN COMENTARIU


history

Cand creativitatea si experienta fac echipa buna - Sugubat Food Truck

De la pionierii street food-ului în România, Burger Van, o dedicație dulce, vibrantă și instagramabilă - Șugubăț Food Truck.

09.Mar.2020

IndiVan - Primul foodtruck cu mancare indiana din Romania

Un absolvent de Psihologie a găsit echilibrul în arta culinară. Și nu de orice fel, ci indiană, bucătărie cunoscută de mulți ca fiind bogată

24.Feb.2020

O rulota poloneza, bauturi premium si un mix reggae au conturat visul a doi romani - Synergia Truck

O rulota poloneza, bauturi premium si un mix reggae au conturat visul a doi romani - Synergia Truck

20.Jan.2020