ADAUGA UN TRUCK

Baz Street Burger

Oras: București

Descriere

Baz Bistro & Lounge situat în Barbu Văcărescu nr. 13 își continuă dezvoltarea într-un nou concept tip rulotă „STREET BURGER”. După cele două restaurante din București și Constanța, încercăm să fim și mai aproape de oameni. 

Baz Street Burger este un spațiu dedicat tuturor celor ce sunt pasionați de mâncare, artă, gust, savoare. Îmbinate, ele oferă cele mai delicioase rețete, preparate cu multă dragoste, de către un chef experimentat și pasionat de munca sa. Baz Bistro & Lounge și-a pus în plan să fie unic și să ofere clientilor săi o experienta unică în arta culinară a burgerului cu personalitate. Baz Bistro & Lounge îți oferă posiblitatea unei evadări în lumea delicioșilor burgeri, fără să fie necesară deplasarea în America, de unde burgerii își au originea. 

Rețetele alese, conceptul și devotamentul Chef-ului, au la baza trei aspecte importante:

  • Pasiunea: fiecare preparat capată savoare și intensitate gustativă, totul devenind o experiență extrasenzorială;
  • Originalitatea: conceptul de „hamburger de București” realizat integral din ingrediente naturale, prezintă picateriile centrului, savoarea plimbarilor în parc și exuberanța vieții de noapte.
  • Naturalețea: gust divin, prospețimea ingredientelor proaspăt culese, alese și preparate asemeni unui vin tânăr și neliniștit.

Toate acestea fac din Baz Street Burger un adevărat loc de promenadă, o evadare în lumea minunată a prietenilor și a gusturilor desăvârșite.

Fiecare deliciu existent în meniul nostru surprinde prin diversitate, compoziția sa bio, din care s-au eliminat conservanții, agenții sintetici și capriciile Bucureștiului.

Pornind de la savoarea și perfecțiunea chiflei, ajungând la amestecul jovial și parfumat al cărnii și terminând cu exuberantele condimente care acompaniază salatele și cartofii wedges din fiecare platou, echipa promite să NU rămână, doar un restaurant de burgeri autentici, ci un adevărat sactuar al bucuriei gusturilor, al prieteniei și al experiențelor de neuitat. 

Specific

Specific Culinar: An infiintare: Numar de truckuri:
Burgers 2016 1
Articol favorit

Produs vedeta

Burger
single room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room
single-room

alte trucks

Sugubat

București

Coffeerize

Timișoara

Caru' cu Cafea

București